Markus Rydmark, Mäklare på BOSTHLM

Markus Rydmark Mäklare på BOSTHLM

Markus Rydmark, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Markus?

Efter 15 år i branschen med allt från assistent till kontorschef så vet jag vad som krävs för att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Jag är extremt noggrann, tydlig och lyhörd och ger mig inte förrän både köpare och säljare är nöjda. För mig går kvalitét framför kvantitet vilket gör att jag har full fokus på varje enskild affär.

Jag är uppvuxen i Huddinge men bott på flera platser i Stockholmsområdet med mycket god lokalkännedom vilket jag anser väldigt viktigt. Med mitt starka driv och personliga engagemang lovar jag att inte lämna någon missnöjd! Jobbar även aktivt med att hjälpa mina kunder att hitta sitt drömboende som de annars kanske inte skulle funnit på egen hand.

Vi på BoSthlm erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Vad skiljer Markus från andra mäklare?

Jobbar även aktivt med att hjälpa mina kunder att hitta sitt drömboende som de annars kanske inte skulle funnit på egen hand.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i hela Stockholmsområdet med full fokus på samtliga områden.

Hur marknadsför Markus sina bostadsförsäljningar?

Till skillnad från många andra så presenterar vi ditt objekt på samtliga bostadsajter. Vi marknadsför också våra objekt i sociala kanaler som Instagram och Facebook med riktad trafik så att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just ditt objekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-05-18.

MARKUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MARKUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Markus Rydmark har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Markus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Markus

MARKUS JOBBAR PÅ

Är du Markus Rydmark?
Logga in och redigera din presentation här.