Marko Milivojevic, Mäklare på Erik Olsson Bromma

Marko Milivojevic Mäklare på Erik Olsson

Marko Milivojevic, Mäklare på Erik Olsson Bromma
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marko?

Vi på Erik Olsson erbjuder en mäklartjänst av högsta kvalitet som ger optimala förutsättningar och resultat i toppklass. År efter år kan vi visa siffror på att vi lyckas bättre än våra konkurrenter.

Faktum är att vi har sett till att våra kunder fått bäst betalt elva år i rad. Det visar en årlig undersökning som det oberoende värderingsföretaget UC Bostadsvärdering gör, där våra slutpriser jämförs med genomsnittet. Vill du också bli en av dom som får bäst betalt för sin bostad?

Vad skiljer Marko från andra mäklare?

SERVICE-MINDED VINNARSKALLE MED DIG I FOKUS!

Tack vare 10 års erfarenhet från restaurangbranschen förstår jag mig på service. Då jag under merparten av denna tid har jobbat på några av Sveriges bästa krogar så vet jag även hur man utför den. Jag vet vad som krävs och har inga problem med att göra det lilla extra för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt både med försäljningsprocessen och slutpriset.

Redan i tidig ålder utvecklade jag en vinnarmentalitet. Jag är uppvuxen med två bröder och har tävlat med dem i allt från fotboll och basket, till vem som åt upp maten eller cyklade till skolan snabbast. Att förlora har därför aldrig varit ett alternativ och jag har av den anledningen också utvecklat en extrem envishet. Det är bland annat envisheten som jag har tagit med in i mäklarbranschen och det är just därför jag kommer att vägra ge mig innan du som kund är nöjd med valet av mig som mäklare och slutpriset på din bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Tack vare många års erfarenhet på Brommas bostadsmarknad har jag och mitt team jobbat upp en enastående lokalkännedom och gedigen kunskap om Brommas alla närområden och förmedlar framgångsrikt villor såväl som bostadsrätter.

Hur marknadsför Marko sina bostadsförsäljningar?

Genom vår unika Erik Olsson-metod innebär bl.a. att vi alltid har 4-timmarsvisning på söndagar. Eftersom våra spekulanter inte riskerar visningskrockar leder det till 113 % fler besökare, fler budgivare och slutligen bäst betalt.

Att vi får bäst betalt 1 år skulle kanske kunna vara en slump, men att 1 1 år på raken få bäst betalt i Stockholm betyder att vi gör något rätt. Så min fråga till dig, är det värt att chansa med en annan mäklarfirma eller borde du sälja med oss som är det självklara valet om du vill få bäst betalt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

MARKO SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MARKO ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
MARKOS PROSPEKT
Marko har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marko till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marko

MARKO JOBBAR PÅ

Är du Marko Milivojevic?
Logga in och redigera din presentation här.