Marjo Oinonen, Mäklare på Bjurfors Landskrona

Marjo Oinonen Mäklare på Bjurfors

Marjo Oinonen, Mäklare på Bjurfors Landskrona
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marjo?

Lösningsorienterad, ambitiös och utåtriktad är ord som sammanfattar min personlighet väldigt väl. Lägg därtill stor ansvarskänsla och en positiv grundinställning så vet ni vem jag är. Enligt mina kollegor har jag lätt för att bygga relationer med både kunder och kollegor och jag är van att arbeta affärsinriktat och målstyrt. Har lång erfarenhet av försäljning och kommunikation och jag brinner för mitt yrke vilket sedan speglar sig i resultaten. Jag ser alltid till att genomföra varje affär med hög kvalité och trygghet för både säljare och köpare!

Vad skiljer Marjo från andra mäklare?

Jag är engagerad i varje affär och jag inser att varje bostadsaffär är unik. Med min kompetens och Bjurfors varumärke i ryggen kommer jag erbjuda de bästa förutsättningarna för att din försäljning ska bli lyckad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Landskrona med omnjed är ett intressant område i konstant förändring. Kontakta mig gärna om du vill veta mer om marknaden!

Hur marknadsför Marjo sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-28.

MARJO ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marjo Oinonen har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marjo till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marjo

MARJO JOBBAR PÅ

Är du Marjo Oinonen?
Logga in och redigera din presentation här.