Marjo Edin, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Marjo Edin Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Marjo Edin, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marjo?

Som person är jag driven, positiv och framåt och jag är alltid sugen på en bra affär. Jag förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus och tycker mycket om mitt arbete då jag både får träffa och hjälpa nya människor hela tiden med deras nya boenden, stora som små. Att sälja sin bostad är en stor affär och jag tycker att det är en ynnest att få förvalta det förtroendet.

Bakgrund
Studerade i Gävle till fastighetsmäklare 2003-2005
Har sedan dess arbetat som Fastighetsmäklare både i Sundsvall och i Göteborg.
2015 var jag nominerad topp tre i "Årets mäklare" av mäklarsamfundet.

Vad skiljer Marjo Edin från andra mäklare?

Jag strävar alltid efter kvalitet och tror att om intressenterna får den information de behöver så kan man gå vidare och komma till affär. Bra bostadsbeskrivning, fina bilder och inspirerande visningar ger en bättre känsla för bostaden.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Sundsvall och med det har jag mycket god lokalkännedom. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005 och har följt Sundsvalls utveckling. Jag känner därför till de flesta områdena både utan och innan; vart finns närmsta affär? Skola? Förskola? Hur ser det ut med kommunikationer? osv, Jag har också god kännedom om vilka målgrupper som kan vara intresserade av olika bostäder och hur vi bäst marknadsför bostaden för att nå dem.

Hur marknadsför Marjo sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är A och O när det kommer till försäljningarna, det gäller att synas! Och det gäller att synas på ett snyggt sätt. Jag lägger därför alltid ner det där lilla extra för att presentera just DIN bostad på bästa sätt; vad är det som gör den unik? Både när det kommer till hur bostaden kan förberedas inför fotografering, vilka bilder som ska lyftas fram samt hur beskrivningen av bostaden ska formuleras för att vara både tilltalande och informativ.

Bostaden annonseras sedan ut på vår egen hemsida, svenskfast.se (som är en av Sveriges mest besökta webbplatser), Hemnet.se samt via sociala medier och SMART annonsering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-10.

MARJO SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MARJO ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marjo Edin har 14 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marjo till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marjo

MARJO JOBBAR PÅ

Är du Marjo Edin?
Logga in och redigera din presentation här.