Marina Matic, Mäklare på MOHV Malmö

Marina Matic Mäklare på MOHV

Toppmäklare 2019
Marina Matic, Mäklare på MOHV Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marina?

Om du känner att högkvalitativ service och ett stort personligt engagemang är viktigt för dig i en av livets kanske största ekonomiska affärer är jag ditt val av fastighetsmäklare. Jag ser till att du känner dig trygg genom hela försäljningsprocessen och att du blir 100% nöjd.

Vad skiljer Marina från andra mäklare?

Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar med fullt fokus på närvaro och lyhördhet så vi tillsammans kan lämna den avslutade affären med framgångskänsla. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få din bostad såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är verksam i Malmö med omnejd och jag varit med om både uppgångar och nedgångar på marknaden. Olika marknadslägen kräver olika strategier, men oavsett vilket så krävs det engagemang från fastighetsmäklaren för att nå bästa möjliga slutpris.

Hur marknadsför Marina sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen anpassas efter kundens önskemål och behov med både digital och tryckt marknadsföring. Vi tar gemensamt fram ett upplägg som passar för just dig. Jag ordnar givetvis marknadsföringen efter kundens specifika önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-22.

MARINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MARINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marina Matic har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marina

MARINA JOBBAR PÅ

Är du Marina Matic?
Logga in och redigera din presentation här.