Marika Nousiainen, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Marika Nousiainen Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Marika Nousiainen, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marika?

Jag är uppväxt i Sundsvall och har mycket god lokalkännedom och kan Sundsvalls gator utan och innan. Har förmedlat bostadsrätter i majoriteten av samtliga föreningar i Sundsvall och Timrå kommun. Förmedlar både villor och bostadsrätter sedan 2002. Med flera år i branschen har jag en bred erfarenhet av yrket. Efter att jobbat som fastighetsmäklare i Sundsvall i över 15 år känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Det absolut viktigaste för mig som mäklare är nöjda återkommande kunder och jag strävar alltid efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris! Du når mig på telefon eller mail, så har du några frågor eller vill boka en tid för en värdering och får offert för en försäljning, är det bara att kontakta mig 060-741 41 03.

Vad skiljer Marika från andra mäklare?

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2002 efter utbildning på Fastighetsmäklarprogrammet på Högskolan i Gävle. Tidigare varit verksam på Fastighetsbyrån åren 2002-2017. Fr.o.m 2018 är jag fastighetsmäklare på nystartade Hoome mäkleri i Sundsvall och är delaktig i deras framgångsresa där konceptet är utvecklat för dagens digitala samhälle.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sundsvalls bostadsmarknad har mycket nyproduktion av bostäder i centrum och i Inre hamnen, där en ny stadsdel växer fram. Sundsvalls innerstad - stenstan - är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och landskapet har berg, hav, skog och sjöar.

Bostadspriserna i Sundsvall har haft en prisutveckling första kvartalet (-10,4%) på bostadsrätter och villor en uppgång (+1,8%). Källa Svensk mäklarstatistik.

Hur marknadsför Marika sina bostadsförsäljningar?

Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.hoomemakleri.se, Hemnet, facebook och exponeras även för bostadssäljare på MäklarOfferter (bostadssäljare är ju kommande köpare).
Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.


Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf, filmning och 3D scanning av bostaden ingår vid varje försäljning och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-03.

MARIKA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

MARIKA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Marika Nousiainen har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marika

MARIKA JOBBAR PÅ

Är du Marika Nousiainen?
Logga in och redigera din presentation här.