Marika Greus, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Marika Greus Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Marika Greus, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marika?

Jag är fastighetsmäklare sedan 2006 och är verksam i Västra Göteborg, där jag förmedlar både bostadsrätter och villor/radhus. Jag älskar mitt jobb och varje förmedling är för mig ett stort förtroende som en säljare ger mig i en av sitt livs (för de flesta) största affärer. För mig är målet alltid att ha både nöjda säljare och köpare och att skapa långsiktiga relationer. Med min långa erfarenhet och Länsförsäkringars varumärke i ryggen samt med den service jag kan erbjuda också vad gäller bank och försäkring kan jag ge mina kunder en tryggt och professionellt genomförd bostadsaffär.

Vad skiljer Marika Greus från andra mäklare?

Jag får ofta höra att mina kunder känner sig trygga och att det känner ett stort engagemang och en tillgänglighet från början till slut - och det är jag glad för och det är också min ambition i varje förmedling.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag bor och arbetar i mitt verksamhetsområde Västra Göteborg och känner därför till området väl. Jag vet hur nära skolor, kommunikationer, affärer, gym, badstränder och båthamnar ligger och kan tipsa om små guldkorn att besöka.

Hur marknadsför Marika sina bostadsförsäljningar?

Utöver vårt eget kundregister har vi en bred marknadsföring på nätet och sociala medier och våra försäljningar finns på vår hemsida, hemnet, hitta hem, facebook, instagram samt aftonbladet och DI.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

MARIKA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
MARIKA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marika Greus har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marika

MARIKA JOBBAR PÅ

Är du Marika Greus?
Logga in och redigera din presentation här.