Marielle Eriksson, Mäklare på 1ROK

Marielle Eriksson Mäklare på 1ROK

Marielle Eriksson, Mäklare på 1ROK
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marielle?

Jag är ambitiös, en aktiv fastighetsmäklare som levererar en service utöver det vanliga. Till mig lämnar du över nyckeln så sköter jag försäljningen, stylingen, flyttstädning samt flytt av möbler, allt ingår i mina arvoden helt enkelt. Jag har sålt hundratals lägenheter genom åren och har ofta noterat rekordpriser.

Vad skiljer Marielle från andra mäklare?

Mäkleri är min passion, jag gör det lilla extra för att få nöjda kunder. Hos mig finns det inga tider kunder och spekulanter inte kan ringa på, jag är alltid anträffbar och vi har till och med en tjänst på firman där du blir uppringd inom en minut då du har kontaktat oss. Vi har ingen bindningstid för dig som säljare i förmedlingsuppdraget när du anlitar mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i hela stor Stockholm och är inte bunden till att bara sälja i ett visst område som franschisemäklare. Detta betyder att jag har köpare från alla områden, vilket är viktigt för dig som säljare eftersom folk tenderar att flytta mycket olika områden idag.

Hur marknadsför Marielle sina bostadsförsäljningar?

Hemnet
Hitta Hem
Bovision
Sociala kanaler som Facebook och Instagram

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-27.

Marielle Eriksson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marielle till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marielle

MARIELLE JOBBAR PÅ

Är du Marielle Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.