Marielle Eriksson, Mäklare på 1ROK

Marielle Eriksson Mäklare på 1ROK

Marielle Eriksson, Mäklare på 1ROK
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marielle?

Mäkleri är min passion, jag gör det lilla extra för att få nöjda kunder. Jag är flexibel och är lyhörd till säljarnas behov och önskemål. Köparna möter en glad, trevlig och kunnig mäklare på visningen, som jobbar för att köparen ska känna sig nöjd och trivas i sin nya bostad. Hos mig finns det inga tider kunder och spekulanter inte kan ringa på, jag är alltid anträffbar.

Vad skiljer Marielle från andra mäklare?

Vi annonserar din bostad i lokaltidningen som når ut till flera tusentals hushåll. Södermäklarna har ett brett kontaktnät med köpare som vill bo på Söder och i Söderort. Jag är en ambitiös, en aktiv fastighetsmäklare som levererar en service utöver det vanliga. Vi sköter inte bara försäljningen, vi ordnar även styling, flyttstädning samt flytt av möbler, utifrån säljarens behov. Under mina 15 år som fastighetsmäklare har jag sålt hundratals lägenheter och har ofta noterat rekordpriser.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag sköter Södermäklarnas kontor både i Enskede och Tullinge. Mitt område sträcker sig hela vägen från Trångsund/Skogås till Enskede/Farsta, Hammabyhöjden och Globen, till Enskedegård, Östberga och Hagsätra. Tullinge/Botkyrka och Tumba. Vi på Södermäklarna har kontakt med köpare som vill bo på Söder och Söder om Söder, rätt sida av stan!

Hur marknadsför Marielle sina bostadsförsäljningar?

Hemnet
Hitta Hem
Bovision
Sociala kanaler som Facebook och Instagram

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-30.

Marielle Eriksson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marielle till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marielle

MARIELLE JOBBAR PÅ

Är du Marielle Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.