Marie Rosenkvist, Mäklare på HusmanHagberg Hässleholm

Marie Rosenkvist Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare 2018
Marie Rosenkvist, Mäklare på HusmanHagberg Hässleholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marie?

Jag heter Marie Rosenkvist och jag är reg. fastighetsmäklare på HusmanHagberg. Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.
Idag är jag bosatt i Hässleholm och verksam som fastighetsmäklare i Hässleholmskommun.
Varje försäljning ser jag som en ny utmaning, och känslan när affären är i hamn och både säljare och köpare är nöjda, är svår att slå.
Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med mina kunder och för att lyckas med det krävs stort engagemang, lyhördhet, flexibilitet samt ett stabilt varumärke i ryggen.

Bakgrund
Mina tidigare erfarenheter och många år inom såväl försäljning som finans, anser jag vara en styrka när det kommer till att förmedla bostäder. Stort engagemang, driv, förhandlingsvana och affärsmässighet är avgörande för att få bästa möjliga pris och på så vis nöjda kunder. Utifrån kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg som passar just er situation.

Vad skiljer Marie från andra mäklare?

Stort engagemang, driv, förhandlingsvana och affärsmässighet är avgörande för att få bästa möjliga pris och på så vis nöjda kunder. Utifrån kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg som passar just er situation.

Slå mig en signal så pratar vi vidare om just din bostadssituation!

Hur marknadsför Marie sina bostadsförsäljningar?

Genom Hemnet, etc samt via sociala medier så som Facebook och Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-01-21.

Marie Rosenkvist har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marie

MARIE JOBBAR PÅ

Är du Marie Rosenkvist?
Logga in och redigera din presentation här.