Marie Robertsson, Mäklare på Våningen & Villan Nyköping

Marie Robertsson Mäklare på Våningen & Villan

Marie Robertsson, Mäklare på Våningen & Villan Nyköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marie?

När du väljer mig får du en kompetent och påläst mäklare alltid med ett leende på läpparna. Jag jobbar stenhårt för att du som säljaren ska få så bra betalt för din bostad som möjligt.

Vad skiljer Marie från andra mäklare?

Jag har jobbat många år med och för männsinskor inom servicebranschen. Jag är genuint intresserad av din bostad och brinner för att du som säljare ska vara mer än 100% nöjd efter avslutat uppdrag. Jag tar mig tid och vill gärna höra allt om din bostad och vad du har för förväntningar.
Till mig kan du alltid vända dig dygnets alla timmar. Jag kommer finns för dig före, under och efter din bostadsförsäljning. Jag kommer tryggt lotsa dig genom kanske din största affär i livet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nyköping och Oxelösund är två kommuner där det råder stor efterfrågan på bostäder. Den fantastiska skärgården, närheten till Stockholm med bra tågförbindelser och den planerade Ostlänken samt Skavsta Flygplats som tar dig snabbt ut i världen.
Både Nyköping och Oxelösund kan stoltsera med flertalet nyproduktionsprojekt. Här blandas seniorer och barnfamiljer i en härlig mix.
Jag har stor områdeskoll och hjälper både säljare och köpare att hitt sitt drömhem.

Hur marknadsför Marie sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs upp på de mest besökta marknadsplatserna som vår hemsida (www.vaningen.se), Hemnet och HittaHem m.fl. Vi visar även upp bostaden på Facebook och Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

Marie Robertsson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marie

MARIE JOBBAR PÅ

Är du Marie Robertsson?
Logga in och redigera din presentation här.