Marie Ragneklint, Mäklare på Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret

Marie Ragneklint Mäklare på Våningen & Villan

Marie Ragneklint, Mäklare på Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marie?

Vi är ett mäkleri som finns till för säljare som värdesätter expertis, lyhördhet och personligt engagemang. Med många års erfarenhet från några av de största mäklarfirmorna har vi byggt ett mäkleri med fokus på service, tillgänglighet och relationen till kunden. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad, allt för att du ska få högsta möjliga försäljningspris. Vid ett rådgivningsmöte går vi noga igenom säljprocessen och lägger upp en strategi som passar er bostad och livssituation. Vår provisionsavgift baseras på säljarens specifika behov och marknadsåtgärder.

Vad skiljer Marie från andra mäklare?

För mig är varje bostadsförsäljning unik och kräver personligt engagemang. Med lång erfarenhet vet jag att skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär är anpassningen efter varje kunds behov, nätverk och en rak kommunikation. Min drivkraft är att ständigt vilja mer och ha perfektion som mål. Att efter en avslutad försäljning få se lyckliga och nöjda kunder gör att jag längtar till mitt arbete.

Funderar du på att sälja ditt boende eller har andra frågor kring bostadsmarknaden är det bara att kontakta mig så berättar jag mer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi känner till Malmös områden och dess fördelar, vad som är viktigt för både våra köpare och säljare. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, parker, matbutiker, kommunikationer etc. och känner till de olika föreningarna.

Bostadspriserna i Malmö har stigit kraftigt det senaste åren och efterfrågan är fortsatt stor i vår växande region.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-01-22.

MARIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marie har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marie

MARIE JOBBAR PÅ

Är du Marie Ragneklint?
Logga in och redigera din presentation här.