Maria Udén Nyberg, Mäklare på Våningen & Villan Ängelholm

Maria Udén Nyberg Mäklare på Våningen & Villan

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Maria Udén Nyberg, Mäklare på Våningen & Villan Ängelholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Jag har ett stort engagemang vilket leder dig till en lyckad bostadsaffär. Min styrka ligger i att jag har mycket god lokalkännedom och känner mitt område utan och innan.

Jag är rutinerad med mina 11 år som mäklare och 10 år som egen företagre och kan förutse och förebygga många problem. Detta skapar trygghet för dig som säljare, men även för spekulanterna som får hjälp om de är osäkra. Flera undersökningar visar att trygga köpare vågar betala mer, det har vi tagit fasta på.

Vad skiljer Maria från andra mäklare?

Jag har under 2016 och 2017 legat i topp vad gäller flest rekommendationer från säljare i Ängelholm. Rönnemäklaren är ett fristående mäklarföretag utan storbolagens mallar och begränsningar.Vi är inte heller knutna till någon specifik bank eller försäkringsbolag. Detta gör det enkelt för mig att anpassa mig efter varje kunds specifika behov.

Jag har istället bra kontakter med flera banker och kan på så sätt hjälpa varje kund utifrån dennes förutsättningar. Ett återkommande exempel är spekulanter som inte har hela kontantinsatsen. Jag vet vilka banker som kan hjälpa kunderna och har fått flera spekulanter och därmed budgivning tack vare detta!

Jag arbetar med fasta arvoden, vilket betyder att du alltid vet vad mäklararvodet blir för din bostad!

Jag är tillgänglig på telefon, sms och mail, så har du några funderingar är det bara att kontakta mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är mycket lokalt förankrad i Ängelholm. Jag är uppvuxen i Ängelholm och har bott här i större delen av mitt liv. Jag har drivit Rönnemäklaren i 10 år och vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem. Vi har i nuläget stor efterfrågan på både villor och bostadsrätter i Ängelholm. Tillväxten är stor i kommunen och vi finns i en eftertraktad region.

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

Vad som är unikt för oss är att vi som enda mäklare i Ängelholm har en egen app som spekulanterna laddar ner, där vi lägger in bostäder som snart är till salu samt pågående försäljningar. Idag säljs många bostäder innan visning och vi får enkelt kontakt med spekuanter när vi lagt ut bostaden i appen som ett VIP-objekt. Naturligtvis visar vi våra bostäder på vår hemsida, www.ronnemaklaren.se, Hemnet, HittaHem. m.m. På vårt kontor syns även objekten i skyltfönstret.
Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och jag tar fram professionellt försäljningsmaterial till visningen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-30.

MARIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Maria Udén Nyberg har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

MARIA JOBBAR PÅ

Är du Maria Udén Nyberg?
Logga in och redigera din presentation här.