Maria Pettersson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Maria Pettersson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Maria Pettersson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Anlita mig om du vill ha en mäklare med stor erfarenhet och ett brett nätverk. Jag brinner för mitt arbete, älskar att ha med människor att göra, intresserad av heminredning och arkitektur. Har god social kompetens och funkar bra med alla typer av människor.

Vad skiljer Maria Pettersson från andra mäklare?

Mina 20 år i branschen, erfarenhet och mitt nätverk. Att arbeta under Sveriges mest kända varumärke, som har en unik lösning med både bank, försäkring och Fastighetsförmedling under samma tak. Jag arbetar alltid efter målsättningen högsta möjliga försäljningspris och nöjda kunder. Och detta har vi fått kvitto på från kunderna som för tredje året i rad, enligt Svensk Kvalitetsindex, gett oss högsta betyg. Att ha ett nära samarbete med vår bank gör att vi snabbt kan hjälpa spekulanterna med ett lånelöfte innan visning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 20 år och har bred erfarenhet inom yrket och god lokalkännedom. Är född och uppvuxen i Helsingborg och kan stan och kommunen utan -och innantill. Jag vet hur man jobbar i både motgång och medgång, marknaden går ju upp och ner. Helsingborg är en attraktiv stad med stor inflyttning, bostadsbristen gör att efterfrågan på bostäder är hög, vilket i sin tur gör att försäljningarna ofta går snabbt.

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen marknadsförs på vår hemsida Lansfast.se, Hemnet, HD.se, Facebook, Instagram, HittaHem samt i vårt välexponerade skyltfönster mitt på Sundstorget i hjärtat av Helsingborg. Vi använder oss också av vårt gedigna kundregister där vi matchar spekulanter från tidigare visningar/försäljningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

MARIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Helsingborg
MARIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
MARIAS PROSPEKT
Maria Pettersson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

MARIA JOBBAR PÅ

Är du Maria Pettersson?
Logga in och redigera din presentation här.