Maria Melin, Mäklare på ERA

Maria Melin Mäklare på ERA

Maria Melin, Mäklare på ERA
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Jag vill att du som säljare ska bli nöjd med din bostadsaffär. Då behövs det ett högt slutpris och en nöjd köpare också!

Alla bostäder, säljare och spekulanter har olika behov, därför behövs olika priser, kunskaper och arbetsinsatser för att sälja bostäder!

Vad skiljer Maria från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan jag vill också att köpare och säljare ska vara nöjda med sin bostadsaffär.

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld till ett för marknaden bra pris! Försäljningen ska vara trygg och smidig.

Du finner mig lätt att nå på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat i regionen med fastighetsaffär sedan 2006, först som assistent och sedan 2010 som fastighetsmäklare. Det ger mig en bred erfarenhet av marknaden i olika skeden genom en massa olika affärer under åren. Tack vare min breda erfarenhet kan jag enkelt lotsa er igenom en av de viktigaste affärerna man gör som privatperson, nämligen sin bostadsaffär!

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.erasweden.com, på Hemnet, Hittahem m.fl. Dessutom sätter vi upp skyltar i bankernas och i våra egna skyltfönster. Skyltar sätts upp vid din bostad för att spekulanter enkelt ska se att det kommit ut något nytt objekt till salu i området!

Till vårt spekulantregister kan kunder anmäla sig och får information när din bostad är till salu.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf. Professionella visningsbroschyrer trycks på tryckeri för att få bästa slutresultatet.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

Maria Melin har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

MARIA JOBBAR PÅ

Är du Maria Melin?
Logga in och redigera din presentation här.