Maria Lohman Mäklare

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Med min bakgrund som Civilekonom inom marknadsföring lägger jag extra mycket krut på att ge dig en professionell marknadsföring av din bostad både ut på webb och ute på visningar. Jag är drivande och jobbar aktivt för att nå högsta möjliga pris för din bostad. Hög tillgänglighet och snabb återkoppling är a och o för att inte tappa potentiella affärsmöjligheter. Som kund är du viktig för mig, Du och Din bostad är unik och Du har hela tiden insyn i försäljningsprocessen från första mötet till försäljning. Jag sätter stor prestige i att Du som kund ska känna att Din bostadsförsäljning går rätt till och att kontakten är personlig, informativ och öppen. När Du är nöjd är jag nöjd.

Vad skiljer Maria från andra mäklare?

Vi marknadsför din bostad med bästa möjliga teknik där vi producerar en reklamfilm på alla objekt. Med en reklamfilm är det lättare att nå ut och fånga spekulanternas intresse. Det blir även enklare för en potentiell köpare att föreställa sig hur bostaden ser ut. På visningarna är vi drivande och arbetar aktivt med att marknadsföra och sälja din bostad till högsta möjliga pris. Professionalism och kvalitét med hög aktivitetsnivå med många visningar, aktiv kontakt med spekulanter och budgivare med en stor tillgänglighet och snabb återkoppling för både köpare och säljare är viktiga ledord för oss för att du som kund ska få den service du förtjänar i ditt kanske livs viktigaste affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Skellefteå är i en blomstrande utvecklingskurva och har som stad utvecklats otroligt bara under de senaste åren och utvecklingskurvan fortsätter spik rakt uppåt. Skellefteå blir mer och mer attraktivt vilket bidrar till att fler människor söker sig till Skellefteå för att arbeta och bo vilket också ger en mer rörlig bostadsmarknad med fler nyproducerade bostäder.

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

När vi marknadsför Din bostad arbetar vi med de största bostadswebbsidorna där vi har foton och film i toppklass av Ditt hem tillsammans med färggranna personliga säljtexter. Vi marknadsför även reklamfilmen med din bostad i flödet på Facebook samt på Instagram. Vi använder oss även av en unik försäljningsmetod som vi kallar prelansering. Den innebär att vi till en början lägger ut Din bostad med begränsad information och exteriöra bilder. Prelansering handlar om att öka intresset för Din bostad innan det är tid för huvudlansering där vi visar interiöra bilder, har mer information samt sätter igång med visningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-07-15.

MARIA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

MARIA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Maria Lohman har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

Är du Maria Lohman?
Logga in och redigera din presentation här.