Maria Lärka, Mäklare på MOHV Stockholm

Maria Lärka Mäklare på MOHV

Maria Lärka, Mäklare på MOHV Stockholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Att sälja och köpa bostad är bland det största affärerna man gör under sin livstid. Därför är det viktigt för mig att finnas med och vara tillgänglig genom hela processen. Tack vare mitt starka engagemang, min målmedvetenhet och genuina intresse för yrket, kan du som säljare känna dig trygg med att jag alltid gör mitt yttersta i rollen som fastighetsmäklare. Varje kund och varje situation är unik, för att få maximalt betalt krävs skräddarsydda lösningar och en engagerad mäklare. En tuff marknad kräver en mäklare som ständigt är nytänkande och villig att göra det där lilla extra.

Vad skiljer Maria från andra mäklare?

Mitt incitament är att alltid ge dig de bästa av förutsättningar för en lyckad affär. Min ambition är att överträffa dina förväntningar så att du i framtiden vill rekommendera mig till dina vänner.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bosatt i Stockholms innerstad är det inget område jag inte har koll på. På MOHV Vasastan har jag fokus på att sälja bostäder i området Vasastan i Stockholm men jag säljer även fina bostäder i närliggande områden.

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av tidningar, digitala medier, postade utskick/DR - valen är dina.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

MARIA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Maria Lärka har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

MARIA JOBBAR PÅ

Är du Maria Lärka?
Logga in och redigera din presentation här.