Maria Cavels, Mäklare på Mäklarhuset Malmö

Maria Cavels Mäklare på Mäklarhuset

Maria Cavels, Mäklare på Mäklarhuset Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Jag lyssnar, tar in och lägger fram en plan som passar just er situation och era önskemål. Ingen är en i mängden utan alla är unika och får en skräddarsydd plan för sitt objekt. Mitt mål är alltid att få ut högsta möjliga slutpris genom att få fram objektets bästa sidor på bästa sätt!

Vad skiljer Maria från andra mäklare?

Med många års erfarenhet inom olika branscher och sälj så har jag byggt på mig en erfarenhet och kunskap som gynnar er försäljning. Jag är engagerad och sätter höga mål för att få er som säljare så nöjda som möjligt. För mig är det viktigt att säljaren får ett förtroende för mig som fastighetsmäklare samt att vårt samarbete fortsätter genom livets alla skiftningar.
Tveka inte att höra av er så bygger vi en relation och gör fantastiska affärer tillsammans.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vem älskar inte Ribersborg med sin kända funkisstil, affärer, restauranger och andra tjänster på nära håll? Flera förskolor och två grundskolor, Ribersborgsskolan och Fridhemsskolan, ligger i området.
Trycket är högt på området och mycket populärt vilket inte kommer att minska oavsett konjunktur.
Med nära samarbeten i området med bostadsrättsföreningar och näringsidkare har vi ett brett kontaktnät. Jag kan mina gator och har en diger spekulantlista.

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

Vi har en av de bredaste marknadsföringspaketen vilka är väl beprövade och dessutom ligger vi i framkant med digitalmarknadsföring. Förrutom Hemnet, Hittahem, m.fl. och vår hemsida så exponeras alla objekt i våra skyltfönster där det är stor genomströmning av förbipasserande. Utskick till alla i närområdet innan visning, bilder tagna av vår egen berömda inhouse fotograf och med fina visningsbroschyrer och tilltalande annonser ser vi till att införsäljningen av er bostad görs på bästa sätt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

MARIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Maria har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

MARIA JOBBAR PÅ

Är du Maria Cavels?
Logga in och redigera din presentation här.