Maria Bille, Mäklare på SkandiaMäklarna

Maria Bille Mäklare på SkandiaMäklarna

Maria Bille, Mäklare på SkandiaMäklarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Varje affär är unik och jag tror på att vi tillsammans skapar den perfekta modellen för dig.
För mig är det viktigt att du som säljare och köpare känner dig trygg och nöjd genom att du får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna.

Detaljerna är skillnaden mellan ett högt och ett lågt försäljningspris. Detaljerna även skillnaden om ni efter avslutad försäljning känner att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Vad skiljer Maria från andra mäklare?

Jag har ett öga för detaljer och jag engagerar mig i varje enskild affär. Jag kommer göra allt i min makt för att ni aldrig någonsin ska känna att ni är en i mängden!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som mäklare i Haninge Kommun är ingen dag den andre lik. Varje dag har nya utmaningar och variationerna på bostäder är många. Jag tycker det är otroligt roligt att arbeta i en kommun där det görs stora satsningar som gynnar både de som bor här idag och de som är på väg att flytta hit.

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

Vi har en genomtänkt och kraftfull marknadsföring som vi anpassar efter varje objekt. Stort fokus ligger på digital marknadsföring med mer traditionella metoder som komplement. Vi tror på att exceptionell service och tid för varje försäljning är avgörande för bostadens slutpris. Tillsammans gör vi upp en plan skräddarsydd efter er situation och bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

MARIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Maria Bille har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

MARIA JOBBAR PÅ

Är du Maria Bille?
Logga in och redigera din presentation här.