Maria Bäckström, Mäklare på Boporten

Maria Bäckström Mäklare på Boporten

Toppmäklare 2017
Maria Bäckström, Mäklare på Boporten
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Som fastighetsmäklare strävar jag hela tiden efter att överträffa mina kunders förväntningar.
Känslan av att kunna komma hem efter en lång dag när jag vet att både mina köpare och säljare är riktigt nöjda är det inget som slår och det är den känslan jag eftersträvar varje dag jag går till jobbet.

Med tidigare erfarenheter inom både sälj och lagidrott på elitnivå så passar fastighetsmäklaryrket mig perfekt! När ni väljer att överlåta den kanske viktigaste affären ni gör i livet till mig så bildar vi samtidigt ett lag. Jag tycker det är viktigt att vi tillsammans når ett gemensamt mål genom förtroende, trygghet och ett stort engagemang.

Vad skiljer Maria från andra mäklare?

Jag är en tävlingsmänniska så varje försäljning är otroligt viktigt att lyckas med och samtidigt överträffa mina kunders förväntningar. Jag går alltid in i mina försäljningar med ett stort engagemang och en ambition. Att ha en tydlig struktur och strategi med mitt arbete är något jag ser som självklart vilket leder till att både mina säljare, spekulanter och senare köpare känner sig trygga genom hela försäljningen.

Innan jag började jobba som fastighetsmäklare har jag jobbat både som mäklarassistent samt inom kundservice. Detta har gett mig grunden att värna om mina kunder samt struktur i mitt arbete. Jag har även spelat innebandy på elitnivå vilket gett mig en otroligt målmedvetenhet samt viljan att alltid lyckas. Detta har jag idag stor nytta för i arbetet som fastighetsmäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Umeå är en fantastiks stad som är i ständig utveckling. Bostadsmarknaden är något de flesta pratar om och bryr sig väldigt mycket om. Efter att ha jobbat i branschen i över 10 år så vet jag om guldkornen i de flesta områden både i Umeå samt i dess grannkommuner.

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

Vi på Boporten har en av branschens mest kompletta tjänster och vi vet hur vi ska annonsera för att nå ut till så många potentiella spekulanter som möjligt. Via oss får ni den maximala marknadsföringen på vår egen hemsida Boporten.se, Hemnet.se, Bovision m.fl. Vi lägger stor vikt på digital marknadsföring på kanaler som Facebook, Instagram och YouTube samtidigt som vi även annonserar i tidningen Bil & Bostad – detta för att nå en så bred kundgrupp som möjligt. Vi ser till att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just er bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-07.

MARIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Maria Bäckström har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

MARIA JOBBAR PÅ

Är du Maria Bäckström?
Logga in och redigera din presentation här.