Maria Alex, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Maria Alex Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Maria Alex, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maria?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1991 och tycker fortfarande att det är lika roligt. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga under hela affären och att de är nöjda i slutändan. Jag har kunder som kommit tillbaks efter 20 år och det är alltid lika roligt att få hjälpa dom igen. Jag säljer både villor, fritidshus, bostadsrätter samt att jag är certifierad nyproduktionsmäklare.

Vad skiljer Maria från andra mäklare?

Mitt engagemang och min glädje, att jag ser varje individ. För mig är varje affär, varje människa lika viktig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Norrtälje kommun är en av de bästa ställena att bo på. Då kommunen är en tredjedel av Stockholms län så kan vi erbjuda både en stad i utveckling, med härliga restauranger, caféer mm där det sommartid finns massor med aktiviteter som musik, teater, jazzdagar, American Car Show, Custom Bike Show, marknadsdagar mm. Från centrala Norrtälje går det båtar ut till våra fantastiska skärgårds öar, I norra delarna av kommunen har vi bla Herräng där det varje år anordnas Herräng Dance Camp inte långt därifrån ligger Grisslehamn med fiskebodar, ett vacker hotell med Spa samt Eckerölinjen över till Åland. Vid Svanberga ligger sjön Erken som är Upplands största insjö, där finns en mysig sandstrand med vacker kvällssol. Behöver man ta sig till Stockholm så går bussarna var 5 minut i rusningstrafik och övrig tid va 20 minut. På helgen går den sista bussen runt 3 på natten, så hem kommer man alltid. Det tar ca 50 minuter till Arlanda, 1 timme till Uppsala och dryga timmen till Östhammar.

Hur marknadsför Maria sina bostadsförsäljningar?

I ett första skede kontaktar jag kunder i vårt kundregister, sen annonserar jag på vår hemsida svenskfast.se/norrtalje givetvis på Hemnet och på sociala medier som Facebook. Vi har butik i centrala Norrtälje med stora skyltfönster och vi har även en butik i Hallstavik, allt för att vi ska synas så mycket som möjligt. Vi anlitar en lokal fotofirma för att få bästa möjliga bilder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-13.

MARIA SÄLJER
MARIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Maria Alex har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maria

MARIA JOBBAR PÅ

Är du Maria Alex?
Logga in och redigera din presentation här.