Marcus Lillbäck, Mäklare på Roslagshem

Marcus Lillbäck Mäklare på Roslagshem

Marcus Lillbäck, Mäklare på Roslagshem
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Ett samarbete med mig är är just med betoning på samarbete, mitt arbetssätt är i första hand att anpassa förmedlingstjänsten utifrån den unika position säljaren befinner sig i med fokus på att säkerställa en trygg affär för samtliga inblandade parter över tid, även efter avslutad affär. Med ett prickfritt register över många år skulle jag påstå att jag inte bara lyckats med detta men också hjälpt såväl säljare som köpare att kunna fokusera på allt utom just de potentiella problem som kan uppstå vid en försäljning!

Vad skiljer Marcus från andra mäklare?

I första hand skulle jag vilja påstå att som ägare av en mindre förmedlingsbyrå har jag möjligheten att anpassa såväl arbetssätt men också avsatt tid för varje enskilt uppdrag, med det restriktioner kring antal försäljningar som jag åtar mig som del i att säkerställa en tjänst där min närvaro genom hela försäljningen oavkortat ändamål aldrig går att tvivla på. Fokus är inte mängden affärer utan prestationen vid varje enstaka affär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Roslagen som helhet är ett spännande verksamhetsområde då bredden innebär att man stöter på allt från jordbruksfastigheter, villor, fritidshus och lägenheter. Detta ställer krav på kompetens och medvetenhet inför varje åtagande.

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är en del i den samarbetsplan som görs vid varje enskild försäljning för att hitta köpare till just det uppdrag som jag åtagit mig. Men den vanligaste plattformen innefattar: Hemnet vår hemsida, Facebook och kontorsfönster i centrala Norrtälje. Precis som samtliga övriga mäklare jobbar vi även med spekulantregister där potentiella köpare finns!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

MARCUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MARCUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
MARCUS PROSPEKT
Marcus har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marcus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marcus

MARCUS JOBBAR PÅ

Är du Marcus Lillbäck?
Logga in och redigera din presentation här.