Marcus Löwenhoff, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Marcus Löwenhoff Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Marcus Löwenhoff, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Sedan 2008 har jag hjälpt Solna- och Sundbybergsborna att köpa och sälja sina boenden och är idag en av distriktets mer erfarna mäklare. Den dagliga kontakten med kunder och det faktum att den ena dagen aldrig blir den andra lik, gör att det att jag alltid åker till kontoret med ett leende på läpparna.

Kunskap och tillgänglighet är egenskaper som jag har värdesatt högt när jag själv varit kund till mäklare och gjort bostadsaffärer privat och nycklar i mitt sätt att arbeta. Samtidigt är det mycket allvar och formalia i så stora affärer, så jag tycker att det är viktigt att man kan bjuda lite på sig själv och kunna skratta med sina kunder också. Hoppas att vi ses!

Vad skiljer Marcus från andra mäklare?

Min rutin och erfarenhet gör skillnad i stora affärer som dessa. Den är ovärderlig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Solna och Sundbyberg har och har alltid haft en stor plats i mitt hjärta. Här finns allt ifrån fina naturområden strandpromenader vid Ulvsundaviken, Brunnscviken och Råsta- samt Lötsjön, mysiga caféer och restauranger i Centrala Sundbyberg och massor av bra shopping i MoS, Solna Centrum och Signalfabriken för att nämna något. Utmärkta kommunikationer likaså!

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Det är högsta prio att vi lockar så många spekulanter som möjligt till din bostad. Vi har ett utmärkt system för uppföljning av kunder vi träffat på visning av andra likvärdiga bostäder. Det tillsammans med Hemnet, de andrar stora bostadssighterna en kampanj i sociala medier och även utskick i brevform i närområdet ger oss utmärkta förutsättningar till ett stort underlag av kunder!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

MARCUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
MARCUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marcus Löwenhoff har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marcus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marcus

MARCUS JOBBAR PÅ

Är du Marcus Löwenhoff?
Logga in och redigera din presentation här.