Marcus Löf, Mäklare på Erik Olsson Gärdet & Östermalm

Marcus Löf Mäklare på Erik Olsson

Marcus Löf, Mäklare på Erik Olsson Gärdet & Östermalm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Strukturering och planering är båda förutsättningar för att uppnå bästa resultat, oavsett vilken bransch man jobbar i eller vilket yrke man har. Som fastighetsmäklare är det därför centralt för min del att ha en struktur som fungerar, en plan att leverera efter & tydligt uppsatta mål att sträva mot. En bra grundstruktur ger också förutsättningar för att jobba både effektivt & smart, samt att få saker gjorda. Jag tror inte på att vidta alla åtgärder i alla situationer, utan snarare att göra rätt saker i rätt läge

Vad skiljer Marcus från andra mäklare?

För de allra flesta utgör bostaden den största delen av ens tillgångar. Av den anledningen är det ofta den största och viktigaste transaktionen man gör i livet och det är av stor vikt att samspelet mellan säljare och mäklare fungerar sömlöst, att förtroende uppstår och att en gemensam plan med tydliga mål sätts upp. I samtliga uppdrag strävar jag efter att skapa de bästa förutsättningarna för en försäljning och maximera sannolikheten för att mina kunder ska nå sina mål

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag ser en positiv utveckling av marknaden på Östermalm och den har under 2019 tagit igen mycket av det tapp som hela marknaden drabbades av under sista kvartalet av 2017. En stabil prisutveckling om än på en lägre nivå en för 3-7 år sedan, har bidragit till att köpare och säljare har börjat mötas, vilket leder till att fler affärer görs. Detta leder i sin tur till att det kraftiga utbudet vi såg under 2018 har börjat att betas av, vilket leder till att prisbilden och trenden vänder upp igen givet att efterfrågan på marknaden har varit god.

Erik Olsson är en stor mäklarfirma som är verksam i hela storstockholm vilket innebär att vi har kontakt med potentiella köpare även utanför Östermalms gränser, även om det är mest här på Östermalm som jag själv verkar. Detta ger oss en extremt stor fördel jämför med det mindre lokala kontoret då vi ser flyttströmmar från exempelvis dyrare villor i Bromma, Lidingö och Sollentuna, in till Östermalm. Kombinationen av Erik Olssons bredd och min expertis i området gör valet av mäklare enkelt - kontakta mig när det är dags att röra på er!

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Vi alla stora kanaler så som Hemnet, Hitta Hem, osv., samt självfallet på erikolsson.se

Via sociala media-kanaler så som Facebook, LinkedIn, Instagram, osv.

Via vårt egna spekulantregister. Vi har varit verksamma i Stockholm i mer än 22 år och har en gedigen kundbas med både återkommande och nya kunder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-29.

MARCUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
MARCUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marcus Löf har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marcus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marcus

MARCUS JOBBAR PÅ

Är du Marcus Löf?
Logga in och redigera din presentation här.