Marcus Holm, Mäklare på Riksmäklaren Helsingborg

Marcus Holm Mäklare på Riksmäklaren

Marcus Holm, Mäklare på Riksmäklaren Helsingborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Jag brinner för mäklaryrket och lägger min själ i jobbet, vilket tydligt framgår i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång. Jag ger alltid allt och är mycket noggrann eftersom att jag vet att den enda vägen till framgångsrik försäljning är hårt arbete. Efter snart tio år som mäklare i Helsingborg och med många nöjda kunder arbetar jag numera nästan uteslutande på rekommendationer.

Vad skiljer Marcus från andra mäklare?

Drivit Riksmäklaren Helsingborg sedan sommaren 2009. Har tidigare varit aktiv inom världens största mäklarkedja, där jag som nyexaminerad fasighetsmäklare hade stor framgång och rankades på top 100 i Europa över kedjans mäklare med flest avslut. Alltid tillgänglig för mina kunder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vårt mål är att vår mäklartjänst ska ge dig mycket kunskap och ett smidigt och tryggt bostadsbyte. Både när du köper och säljer. Genom vår mäklartjänst har vi med hjälp av vårt stora kontaktnät, vårt personliga engagemang och rätt exponering av våra bostäder hjälpt tusentals nöjda kunder genom åren.

Vi på Riksmäklaren vet vad livskvalitet är och hjälper dig hitta en bostad där du kan leva och njuta av ditt liv. Det är det roligaste vi vet.

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Vi har unika möjligheter att exponera ditt objekt. Oavsett om det handlar om en liten lägenhet eller nyproduktions projekt har vi dem rätta kanalerna att hitta den köparen som betalar bäst. Nyfiken på vår mäklartjänst? Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

MARCUS SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

MARCUS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Marcus Holm har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marcus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marcus

MARCUS JOBBAR PÅ

Är du Marcus Holm?
Logga in och redigera din presentation här.