Marcus Hellman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Marcus Hellman Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Marcus Hellman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Jag är en driven och tävlingsinriktad mäklare som alltid gör mitt yttersta för att överträffa mina kunders förväntningar. Jag jobbar hårt och noggrant genom hela affären för att nå bästa möjliga resultat.

Vad skiljer Marcus från andra mäklare?

I dagens marknad gäller det att man jobbar lite hårdare än alla andra för att knyta ihop affärerna. Tillgänglighet är något som är viktigt och jag är tillgänglig dygnet runt och vid minsta fråga. Jag anser att det är självklart att säljaren känner sig delaktig och uppdaterad igenom hela affären. En bostadsaffär är antagligen den största affären man gör i livet och i många fall kanske man gör 3-4 st under en livstid. Därför är det viktigt att man känner sig trygg från start till mål, vilket jag lägger största vikt vid - att kunderna ska känna sig trygga i livets största affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Nynäshamn och har efter att ha bott i Göteborg och Gävle några år har jag hittat hem till Nynäshamn igen. Skärgården ligger mig varmt och hjärtat och det är inte mycket som slår en solig dag på sjön. I övrigt har jag god lokalkännedom i och med att jag är uppvuxen här och har sprungit på alla stans gator som liten. I dagens marknad krävs det lite mer av mäklaren vilket gör att lokalkännedom och hårt arbete är en viktig grund för en lyckad bostadsaffär.

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

När det gäller marknadsföring handlar det om att synas så mycket och brett som det bara går. Vi annonserar i samtliga traditionella kanaler så som exempelvis våran egen hemsida, Hemnet samt vårat skyltfönster. Vi lägger även stor vikt vid sociala medier vilket idag har blivit ett mycket bra verktyg för att få en stor spridning på de annonser vi lägger ut.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

MARCUS SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

MARCUS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Marcus Hellman har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marcus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marcus

MARCUS JOBBAR PÅ

Är du Marcus Hellman?
Logga in och redigera din presentation här.