Marcus Folmer, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Marcus Folmer Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Marcus Folmer, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2005 och förmedlar alla typer av fastigheter men även bostadsrätter. Det är en spännande uppgift att skräddarsy affären utifrån människors varierande behov och önskemål och jag lägger ner mycket tid på att få högsta kvalitet i detaljerna. Att driva budgivningsprocessen kräver affärsmässighet och en fingertoppskänsla för att nå absolut bästa slutpris.

Vad skiljer Marcus Folmer från andra mäklare?

Inför varje visning håller jag alltid en presentation som beskriver både området, eventuella detaljplaner, byggnadstekniska detaljer, bostadsekonomi mm. Dialogen med spekulanter är oerhört viktig. Det kräver affärsmässighet och en fingertoppskänsla för att nå absolut bästa slutpris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Värmdö har blivit ett av Stockholms populäraste kommuner. Nära till storstan samtidigt som du har närheten till skärgården. Värmdö har klarat sig relativt bra avseende den senaste nedgången.

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Nyckeln till en lyckat försäljning handlar mycket om affärsmässighet och att skapa förtroende mellan en spekulant och mig som mäklare. Jag är alltid påläst när det gäller mina försäljningsuppdrag. Inför varje visning håller jag alltid en presentation som beskriver både området, eventuella detaljplaner, byggnadstekniska detaljer, bostadsekonomi mm. En genomgång på plats som är mycket uppskattad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

MARCUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Värmdö
MARCUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
MARCUS PROSPEKT
Marcus Folmer har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marcus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marcus

MARCUS JOBBAR PÅ

Är du Marcus Folmer?
Logga in och redigera din presentation här.