Marcus Finn, Mäklare på Fastighetsbyrån Ängelholm

Marcus Finn Mäklare på Fastighetsbyrån

Marcus Finn, Mäklare på Fastighetsbyrån Ängelholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Mitt personliga engagemang och höga ambitioner skapar inte bara de bästa förutsättningarna för bostadsaffären utan också en trygghet för både säljare och köpare. Strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos mina uppdragsgivare.

Vad skiljer Marcus Finn från andra mäklare?

Jag har en stor yrkeskunskap med över 20 års erfarenhet av mäklaryrket som jag använder för att nå mitt mål att alltid ha nöjda och glada kunder som känner sig väl omhändertagna. Min lokalkännedom efter 17 år på Ängelholmsmarknaden är stor och jag trivs bra på Fastighetsbyrån med all kunskap och erfarenhet som finns samlad här. Att få lotsa både säljare och köpare till en bra och trygg affär ger mig glädje att gå till jobbet varje dag.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter 17 år på den lokala marknaden så anser jag mig ha lärt mig de olika för och nackdelarna med Ängelholms olika delar och det som en kund ser som en nackdel kan ju vara precis den fördel nästa kund önskar.
Den lokala marknaden såhär långt in på 2019 har varit avvaktande med ett lägre utbud än de senaste 2-3 åren , vilket troligtvis har sin förklaring i att det varit ett ovanligt stort utbud under dessa år p.g.a annalkande amorteringskrav. Dock har vi inte sett att priserna skulle ha backat utan snarare att de har stagnerat.
Nu skönjer vi dock viss positiv anda igen och kommer bara våren igång så kommer utbudet på marknaden att öka.

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Då Fastighetsbyrån är Sveriges klart största mäklarbyrå både nationellt samt lokalt i Ängeöholm så har vi en stor fördel med vårt stora gemensamma spekulantregister där det sker en första matchning mot kunder som söker din typ av bostad gällande läge, pris och storlek. Hemnet samt Fastighetsbyråns egna hemsida ser till att vi når de spekulanter som använder sig av nätet i sin jakt att hitta sitt drömboende.

Har du som säljare egna tankar och önskemål om fler marknadsföringskanaler så försöker vi självklart lösa detta.

Vi använder oss av stylist innan fotograferingen som självklart sker med en proffsfotograf.

Vi håller en hög standard på visningsmaterial där vi är väldigt flexibla och styr själva över hur presentationen skall se ut.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

MARCUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Ängelholm
MARCUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
MARCUS PROSPEKT
Marcus Finn har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marcus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marcus

MARCUS JOBBAR PÅ

Är du Marcus Finn?
Logga in och redigera din presentation här.