Marcus Crifält, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Marcus Crifält Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Marcus Crifält, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marcus?

Det som driver mig i mitt yrke som fastighetsmäklare är att göra affärer som leder till bästa möjliga resultat för varje kund. Tre ord som beskriver mig är målmedveten, engagerad och positiv. Försäljningen av er bostad skall utföras på det sätt som genererar högsta slutpris för er. Den skall även genomföras på ett sätt så att säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen.

Vad skiljer Marcus från andra mäklare?

Mitt engagemang och viljan att göra ett bra jobb. Med tidigare erfarenheter i familjeföretag har jag lärt mig att ha en hög arbetsmoral. Detta tar jag med mig i mitt arbete som fastighetsmäklare då tids kräv på under kvällar och helger.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Norrköping, Finspång och Söderköping är våra marknadsområden. I dagsläget bor jag i Oxelbergen i Norrköping men är född och uppvuxen i Söderköping. Med en stark lokalkännedom om Söderköping och Norrköping vilja påstå att jag tillsammans med mina kollegor har koll på läget! Detta är av största vikt i dagens marknad.

Hur marknadsför Marcus sina bostadsförsäljningar?

Varje bostad är unik och därav måste man framhäva de främsta egenskaperna för varje bostad. Kontakta gärna mig så kan jag berätta hur jag och Svensk Fastighetsförmedling på sätt kan använda dagens digitala marknadsföringskanaler i rätt kombination med gamla beprövade metoder för att just din bostad ska synas på bästa sätt. Att vi på Svensk Fastighetsförmedling har marknadens största spekulantregister att matcha din bostad emot är bara en av många unika fördelar med att sälja genom mig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

MARCUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marcus Crifält har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marcus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marcus

MARCUS JOBBAR PÅ

Är du Marcus Crifält?
Logga in och redigera din presentation här.