Malin Thelander, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Malin Thelander Mäklare på Erik Olsson

Malin Thelander, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

Jag har jobbat som mäklare i 7 år och har varit topp 10 bäst presterande mäklare i Malmö flera år i rad. Dit har jag nått för att jag vid varje enskild affär gett 100% för att maximera slutpriset.

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

Det som utmärker mig på S:t knut är att jag har störst marknadsandelar och är utan konkurrens den mäklaren som säljer mest. Det gör att jag definitivt har den största kundbanken och därmed förutsättningarna på min sida att nå ett högre slutpris än vad mina konkurrenter gör. Genom denna kundbank gör att jag redan innan varje försäljning garderar mig ett visst intresse för varje bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

S:t Knut är ett väldigt hemtrevligt område som väldigt få vill lämna. Detta gör att många köper inom området när man växt ur sin lägenhet. De senaste åren har café och restaurang utbudet utvecklats mycket vilket också bidrar till en härlig atmosfär

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

Jag arbetar aktivt med att söka upp och hitta nya spekulanter genom de klassiska kanalerna så som Hemnet. Detta kombinerar jag med att jobba med kunderna i mitt stora kundregister. Vilket leder till att jag når 100 % av potentiella köpare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-11.

MALIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MALIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Malin Thelander har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Thelander?
Logga in och redigera din presentation här.