Malin Reidarsson, Mäklare på Notar Örebro

Malin Reidarsson Mäklare på Notar

Malin Reidarsson, Mäklare på Notar Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

Jag arbetar för att alltid vara påläst för att kunna ge svar på de frågor som dyker upp och du ser mig alltid med ett leende på läpparna. Förmedlingen av din bostad gör jag med samma glädje och engagemang som om det var min egen lägenhet med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på mig som mäklare. Jag vill tillsammans med preferenser och information från mina säljare skräddarsy den bästa lösningen för varje enskild försäljning och genom det nå bäst resultat!

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

Såhär skriver en utav mina säljare "Malin beskriver sig själv med orden "engagemang, ärlighet och trygghet" och det är precis det jag upplevde under försäljningsprocessen. Hon har visat ett oerhört engagemang genom hela processen, vår kommunikation har varit rak och ärlig och hon har fått mig att känna stor trygghet i en av livets viktigaste affärer. Jag kan varmt rekommendera Malin till de som går i säljtankar. "

Jag tror att en ärlig mäklare som kan ta dig igenom hela försäljningsprocessen kommer skapa trygghet hos både er som säljare och köpare och det är något jag eftersträvar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag vet hur nära det är till alla skolor, matbutiker och kommunikationer. Örebro och Kumla är också mycket expansivt och växer hela tiden vilket gör det till ett spännande område att jobba i.

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

Bostäderna marknadsförs på hittahem.se, bovision.se, Hemnet samt vår egna hemsidan. Utöver detta så marknadsförs bostaden även på vårt lokala kontor samt i sociala medier. För att verkligen se till att inte missa någon spekulant så matchas även samtliga bostäder mot vårt gedigna spekulantregister som är rikstäckande

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-02.

Malin Reidarsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Reidarsson?
Logga in och redigera din presentation här.