Malin Persson, Mäklare på MOHV Jönköping

Malin Persson Mäklare på MOHV

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2018
Malin Persson, Mäklare på MOHV Jönköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

Jag ger alltid det lilla extra i varje affär och nöjer mig inte för än jag gjort precis allt jag kan för att nå bästa möjliga resultat!

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

Tycker man något är riktigt roligt så blir man också riktigt bra på det. Precis så känner jag för mäkleriet! Jag ser inte mitt jobb som ett jobb utan som min livsstil. Jag är därför mer eller mindre alltid tillgänglig för mina kunder, vilket jag ser som en självklarhet när jag får förtroendet att hjälpa någon i en så pass stor affär som en bostadsaffär.

Jag ser det även som en självklarhet att vara påläst inför möten och visningar. Anlitar du mig så kan du känna dig trygg i att jag kommer göra allt och lite till för att ro just din affär i hamn. Självklart med en nöjd köpare och högsta möjliga slutpris som resultat.

Jag är nöjd när min kund är nöjd!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är snart inne på mitt åttonde år som fastighetsmäklare i Jönköping och har under min verksamma tid lärt känna den lokala marknaden, bostadsrättsföreningarna och villaområdena. Då jag dessutom är uppvuxen i denna vackra stad vet jag allt om hur och var bussarna går, vilka restauranger som är de bästa och vad man kan hitta på en ledig dag. Jag har stenkoll på skol- och barnomsorgen i kommunen och kan förklara för spekulanter vart närmsta matbutik ligger. Jag vet vilka områden olika köpare intresserar sig för och kan därför anpassa marknadsföringen efter just din bostads specifika målgrupper.

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av tidningar, digitala medier, postade utskick/DR - valen är dina. Ett lägre arvode för en bostad som kräver en smalare tjänst; en större investering för en bostad som kan vinna på bredare exponering

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-28.

MALIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
MALIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Malin Persson har 14 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Persson?
Logga in och redigera din presentation här.