Malin Jakobsson, Mäklare på Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Malin Jakobsson Mäklare på Agentur Fastighetsförmedling

Malin Jakobsson, Mäklare på Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

För mig är det viktigt att alla kunder känner sig speciella då vi tillsammans skräddarsyr ett upplägg som passar just Er och Er unika bostad. Fokuserad, noggrann och tillgänglig är tre ord som beskriver mig väldigt bra.

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

Med min envisa vilja ger jag mig inte förens jag uppfyllt era förväntningar och fått bostaden såld. För att detta ska vara möjligt finns jag alltid tillgänglig på telefon och sms. Jag har en extrem drivkraft och brinner för yrket.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm har jag upplevt stressiga stunder, snabba affärer och även relationer. I dagsläget jobbar jag i en betydligt mindre stad där varje affär blir mer personlig. Affärerna går inte i samma tempo och det jag tycker om är att jag får en relation till mina kunder och de får en chans att lära känna mig. Förtroende och tillit är två väldigt viktiga begrepp inom mäkleri.

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

Året är 2019 och sociala medier har tagit över allt mer och mer. Folk sitter på lunchraster och kvällar med sina telefoner. Det är Facebook och de som ständigt uppdaterar hemnet. Jag marknadsför alltid mina försäljningar på hemnet,Facebook, instagram, finn.no etc. Detta för att jag vet att det når ut till köpare som dels letar bostad men även de som omedvetet letar bostad. Kanske dyker drömbostaden upp i ditt flöde och din nuvarande bostad blev helt plötsligt inte så magisk som du trodde du tyckte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-24.

Malin har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Jakobsson?
Logga in och redigera din presentation här.