Malin Banger, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Malin Banger Mäklare på Mäklarhuset

Malin Banger, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

Jag som mäklare vill arbeta långsiktigt och skapa varaktiga relationer. Med stark drivkraft är mitt mål att överträffa dina förväntningar och göra dig så nöjd att du rekommenderar mig till dina nära och kära. Jag gör allt för att varje försäljning ska uppnå det bästa möjliga resultatet. När vi sedan blickar tillbaka på försäljningen ska vi känna att vi inte skulle kunnat göra något annorlunda, för att resultatet skulle kunnat bli bättre.

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

Jag tror att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är att med mitt arbetssätt skapa trygghet för både säljare och köpare genom hela förmedlingsprocessen. Jag har ett genuint intresse av att hjälpa mina uppdragsgivare och köpare till en trygg bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Uppsala finns ett högt utbud av bostäder. Med en anpassning till bostadsmarknaden med goda förberedelser, rätt marknadsföring och rätt omhändertagande av spekulanterna når vi fortfarande fantastiska resultat!

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är a och o för att effektivt skapa intresse och hitta rätt köpare för din bostad. Vi lyfter bostadsannonseringen till en högre nivå med vår nya Mäklarhuset Smart® Annonsering. Med modern, intelligent teknik och de mest effektiva kanalerna så når vi ut maximalt inom såväl nyhetsmedia som sociala medier. Inom båda dessa områden erbjuder Mäklarhuset tre paket som gör din bostadsannons mer träffsäker, synlig och attraktiv. Jag rekommenderar alla mina uppdragsgivare ett skräddarsytt marknadsföringspaket - för att varje bostadsförsäljning är unik!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-13.

MALIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Malin Banger har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Banger?
Logga in och redigera din presentation här.