Malin Bäckrud, Mäklare på SkandiaMäklarna Falun

Malin Bäckrud Mäklare på SkandiaMäklarna

Malin Bäckrud, Mäklare på SkandiaMäklarna Falun
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

Jag är en ambitiös tjej som kommer att arbeta hårt för en så hög köpeskilling som möjligt. Jag har en ekonomiutbildning i grunden vilket är en styrka för att skapa en trygg affär. Starka relationer är viktigt för mig och är grunden för att skapa förtroende. Låt mig få träffa dig och få lyssna till dina önskemål och tankar kring din husförsäljning. Jag ska på alla sätt försöka möta din förväntan och skapa en lyckad affär.

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

Jag är intresserad av dig!! Vem är du? Vad önskar du utav mig som mäklare? Vilka förväntningar har du? Mäklaryrket handlar inte om att presentera en mäklartjänst utan det handlar fullt ut om relationer och människor.
Jag är intresserad av din bostad och kommer arbeta med små detaljer som ger mervärde för både dig som säljare och din framtida köpare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha bott i Falun i 13 år känner jag till staden bra. Jag har bott både 20 min utanför Falun men bor idag i centrala Falun och har därav erfarenhet av både stad och landsbygd.
Det är bostadsbrist i Falun. Efterfrågan på både villor och lägenheter i Falu tätort är hög. Det påverkar priserna, som därför ligger en så pass
hög nivå att det är efterfrågan på att bygga nytt.

Jag har tidigare arbetat på Falu kommun på byggnadskontoret vilket gör att jag haft bra insyn i kommunens planer kring bostadsbyggande.

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs ut på vår hemsida www.skandiamaklarna.se, hemnet, mäklartipset men framför allt jobbar vi mycket med sociala medier. Vi har en stor grupp som följer oss på facebook där vi marknadsför samtliga objekt. Delas dessa inlägg når vi otroligt mycket människor. Denna kanal är oerhört viktig idag och hjälper människor att hjälpa varandra att hitta sina drömboenden. Vi använder professionella fotografer och vi tycker kvalitén på materialet vi delar ut på visningarna är viktigt. Skandiamäklarna har sedan starten arbetat med att skapa kvalitet i minsta detalj,

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-11.

Malin Bäckrud har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Bäckrud?
Logga in och redigera din presentation här.