Malin Andersson, Mäklare på SkandiaMäklarna Mölnlycke

Malin Andersson Mäklare på SkandiaMäklarna

Malin Andersson, Mäklare på SkandiaMäklarna Mölnlycke
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

Jag är en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Genom att genomföra hela processen på ett professionellt sätt kommer vi att nå högsta möjliga marknadspris för Er bostad.

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

För mig är trygghet, transparens och empati oerhört viktiga delar i ett lyckat affärssamarbete. Jag är även målinriktad, positiv och har en stor passion för mitt jobb som fastighetsmäklare. Jag har arbetat i Härryda kommun med försäljning av bostadsrätter sedan 2005, och har full koll på området och de bostadsrättsföreningar som finns i Mölnlycke med omnejd.. Mitt arbetssätt är strategiskt och lämnar aldrig något åt slumpen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Härryda kommun är ett underbart område att få arbeta i. Vacker natur, fina badsjöar och all tänkbar service finns inom räckhåll. Kontakta mig gärna så bokar vi ett möte för att prata bostadsmarknad oavsett om du går i säljtänkar eller är i behov av konsultation. Man måste alltid inleda förutsättningslöst med alla dörrar öppna!

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

• Genomgång av SkandiaMäklarnas köparregister där köparnas önskemål jämförs med er bostad.
• Vi delar ut direktreklam i närliggande kvarter där vi lämnar information till era grannar om att bostaden är till salu och när visningen kommer att ske.
• Marknadsföring på internet via Hemnet, Facebook, Instagram samt vår egen hemsida www.skandiamaklarna.se + Aftonbladets mobilapp och ”Mäklartipset” på Hemnet mm.
• Marknadsföring av bostaden via vår prenumerationstjänst på vår hemsida www.skandiamaklarna.se, där köparna kan anmäla sitt intresse och prenumerera på önskade bostäder.
• Skyltning med bild och information om din bostad på de bankkontor och företag vi samarbetar med samt i våra egna skyltfönster.
• Visning av bostaden enligt överenskommelse och enligt tidsplan fastställd med er som säljare. Er bostad skyltas upp inför varje visning om inte annat överenskommits.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

MALIN SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor

På följande platser

MALIN ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Malin Andersson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.