Malin Andersson, Mäklare på Husera

Malin Andersson Mäklare på Husera

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Malin Andersson, Mäklare på Husera
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i över 15 år i Lund. För mig är det väldigt viktigt med nöjda kunder och därför gör jag alltid mitt yttersta för att säljaren ska få en så smidig affär som möjligt och samtidigt få bästa möjliga pris. Mitt mål är alltid att alla kunder ska känns sig trygga och nöjda med min service, kompetens och tillgänglighet. Jag föredrar alltid ett personligt möte då det är lättare att presentera mig som person samt att få dig att få en känsla och förtroende för mig som mäklare.

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

Jag skulle snarare vilja skriva vad som skiljer OSS på Husera från andra mäklare. Vi är ett sammansvetsat team av duktiga mäklare med över 30 år i branschen. Vi är helt fristående och styrs varken av storbanker eller försäkringsjättar, vi styrs av våra kunder! Som det borde vara!

Sedan är det självklart att jag alltid finns tillgängliga på telefon, mail och sms. Jag gör alltid allting för att du som säljare ska bli över förväntan nöjd med slutpris, process och mig som mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i över 15 i år i Lund så känner jag till alla Lunds område och bostadsrättsföreningar. Jag känner till närområde, skolor, förskolor, kommunikationer mm.

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

I vårt arvode ingår följande:

Hjälp med styling – styling där vår stylist tar med sig passande textilier (mattor, kuddar, plädar), lampor, växter och övriga dekorativa inredningsdetaljer. Detta använder vi alltid därför att det idag är så viktigt med fina bilder.

Professionell fotograf.

Sammanställer en beskrivning om bostaden, planritning samt uppdaterad information om bostadsrättsföreningen till internetannonsering samt i en tryckt broschyr som spekulanterna får på visning.

Marknadsföring på bla Hemnet, Bovision, Facebook, Instagram, vår hemsida, skyltfönster, till salulapp i gemensamt utvalda område mm.

Matchning mot vårt stora spekulantregister. Efter väldigt många försäljningar så har vi många intressenter i vårt register.

Öppna bokade visningar, så många det behövs. Alla visningar kommer att genomföras av mig som ansvarig mäklare. Jag följer alltid upp alla spekulanter efter visning om deras vidare intresse. Vid intresse kontrollerar jag lånelöfte.

Hjälp med deklaration om så önskas.

Självklart skräddarsyr vi marknadsföringen specifikt till varje objekt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Malin Andersson har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.