Majlinda Halimi, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Majlinda Halimi Mäklare på Erik Olsson

Majlinda Halimi, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Majlinda?

Jag har sålt flest bostäder i Södra Innerstaden och är därför ett välkänt ansikte för både de som bor och letar i området. Detta ger trygga spekulanter vilket leder till högst slutpriser.

Vad skiljer Majlinda från andra mäklare?

Jag, till skillnad från andra mäklare, arbetar som fokusmäklare i Sorgenfri. Det gör att jag har full koll på inte bara priserna utan även föreningarna i området och spekulanterna som letar, vilka utvecklingar som skett och kommer att ske i området som ex. ny tågstation, renoverad väg, nya fik, restauranger, etc. Det gör att jag kan sälja in din bostad på ett sätt som jag är ensam om.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden i området har utvecklats de senaste åren vilket jag tycker är den största fördelen med området. Det finns fortfarande utrymme att växa och förbättras, vilket tryggar köparnas framtid.

Hur marknadsför Majlinda sina bostadsförsäljningar?

Jag använder mig av de klassiska kanalerna i kombination med mitt spekulantregister som jag byggt upp under flera år. Jag marknadsför mina bostadsförsäljningar genom att göra utskick i området både fysiskt och digitalt, för att nå en så många spekulanter som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-13.

MAJLINDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MAJLINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Majlinda Halimi har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Majlinda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Majlinda

MAJLINDA JOBBAR PÅ

Är du Majlinda Halimi?
Logga in och redigera din presentation här.