Maja Fritzell, Mäklare på Mäklarhuset Malmö

Maja Fritzell Mäklare på Mäklarhuset

Maja Fritzell, Mäklare på Mäklarhuset Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maja?

Att köpa och sälja bostad är för många den största affären man gör i livet. Att välja rätt mäklare är därmed avgörande för hur lyckad din bostadsaffär kommer bli. De viktigaste egenskaperna hos en mäklare är enligt mina erfarenheter någon som är tillgänglig och kan svara på alla dina frågor och funderingar, som har lokal kännedom och som brinner för personlig service. Detta är självklara egenskaper hos mig. Mitt mål i varje affär är att överträffa dina förväntningar, anta utmaningar och erbjuda en tjänst som är anpassad efter just Dina behov och för att klara detta krävs det erfarenhet och gedigen kunskap.

Vad skiljer Maja från andra mäklare?

Jag har jobbat med service och försäljning i många år innan jag valde att skola om till fastighetsmäklare, vilket enligt mig är det roligaste yrket som finns. Jag har även en kandidatexamen i fastighetsvetenskap. Jag har blivit belönad för mitt engagemang och drivkraft många gånger, men min finaste merit för tillfället är att jag kammade hem vinsten av Årets Mäklarstudent Sverige 2018. Nästa mål är att ha nöjdast kunder i Malmö.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag själv bott på Ellstorp/Värnhem i många år så har jag stenkoll på området. Detta innebär att jag kan upplysa köpare och spekulanter om alla smultronställen som området har att erbjuda. Eftersom jag är aktiv i området vet jag vilka spekulanter som är intresserade av olika bostäder och kan därmed spetsa min marknadsföring mot just dessa målgrupper.

Bostadsmarknaden i Malmö är tillbaka på samma nivåer som före införandet av det senaste amorteringskravet. Säljtiden är kort och spekulanterna är på de flesta objekten många vilket gör det till en säljarens marknad, perfekt timing för dig som har planer på att sälja inom en snar framtid!

Hur marknadsför Maja sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför alla våra objekt där spekulanterna kollar mest. Bostadsannonsen kommer publiceras på vår hemsida www.maklarhuset.se, Hemnet, Mäklarofferter och på HittaHem. Utöver dessa webbaserade sidor kommer vi även matcha ditt objekt med vårt stora spekulantregister.

Vi erbjuder provmöblering och köksinspiration, samt VR-visning för alla spekulanter som kollar på just ditt objekt. Detta innebär att alla som kikar på ditt objekt kan möblera direkt på planritningen, byta köksluckor, bänkskiva och golv i köket samt gå på VR-visning redan innan den riktiga visningen. Mäklarhuset är den firma som ligger längst fram när det gäller de digitala.
Vi har en fotograf som jobbar på vårt kontor vilket innebär att alla bilder håller en hög kvalitet. Bilderna är avgörande för att spekulanten ska välja att komma på visning, och därav lägger jag väldigt mycket tid på att bilderna på din lägenhet ska bli så bra som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

Maja Fritzell har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maja till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maja

MAJA JOBBAR PÅ

Är du Maja Fritzell?
Logga in och redigera din presentation här.