Magnus Nilsson, Mäklare på Bjurfors Lomma

Magnus Nilsson Mäklare på Bjurfors

Magnus Nilsson, Mäklare på Bjurfors Lomma
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Magnus?

Som boende i kommunen sedan 1999 har jag god lokalkännedom och erbjuder mina kunder ett stort kontaktnät. Jag är en resultatinriktad och positiv person som värdesätter nöjda kunder och för mig är det viktigt att vara engagerad, lyhörd, tillgänglig och affärsmässig.

Vad skiljer Magnus från andra mäklare?

2016, 2017 och 2018 har jag fått det stora förtroendet från flest bostadsägare av alla mäklare i Lomma kommun att förmedla deras bostäder. Jag har också fått den stora äran att ta emot de prestigefyllda utmärkelserna ”Årets Mäklare” 2 gånger samt ”Årets högsta kundnöjdhet i Sverige”. Jag jobbar mycket och har hög tillgänglighet för både säljare och köpare. Mina förutsättningar är mycket goda att få bostaden såld till så högt pris som möjligt på ett professionellt och tryggt vis.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som boende i Lomma kommun sedan 1999 har jag god lokalkännedom och erbjuder mina kunder ett stort kontaktnät. Mitt arbetsområde är främst Lomma och Åkarp med omnejd som jag ser som ett attraktivt och expansivt område.

Hur marknadsför Magnus sina bostadsförsäljningar?

Fördelen med att arbeta på Bjurfors är att vi har all marknadsföring man kan önska sig som säljare och mäklare. Bjurfors stora spekulantregister samt mitt breda kontaktnät får man också tillgång till.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-02.

MAGNUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Lomma
MAGNUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Magnus Nilsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Magnus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Magnus

MAGNUS JOBBAR PÅ

Är du Magnus Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.