Magnus Mattiasson, Mäklare på Hemm Mäkleri

Magnus Mattiasson Mäklare på Hemm Mäkleri

Magnus Mattiasson, Mäklare på Hemm Mäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Magnus?

Erfarenhet, viljan och förmågan att hitta bästa möjliga affär för dig som säljare - men samtidigt kunna ta tillvara på köparens intressen så att affären blir lyckad för alla parter.

Vad skiljer Magnus Mattiasson från andra mäklare?

Med ett arbetssätt utöver det vanliga tar jag dig och din bostad på en försäljningsresa mot nya spännande höjder. Med en ständig placering i olika topplistor över försäljningar och nöjda kunder i Borås med omnejd gör jag lite mer än det förväntade.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

På en föränderlig marknad som den svenska och inte minst Borås så gäller det att vara påläst och insatt i hur trender och bostadsköparna beter sig. Det gäller att våga göra saker annorlunda utan att tumma för mycket på andra självklara saker inom branschen. Jag och vi på SkandiaMäklarna vet hur vi lockar fram det bästa ur din bostad, din gata och ditt område. Detta resulterar i nya rekordpriser vid väldigt många försäljningar - oavsett konjunkturen går upp eller ner.

Hur marknadsför Magnus sina bostadsförsäljningar?

Förutom det allra självklaraste med annonsering på egen webbplats, hemnet så jobbar vi även med marknadsföring på sociala medier. Lägg därtill det egna nätverket från över 20 års förmedling av bostäder i Borås.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-23.

MAGNUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
MAGNUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Magnus Mattiasson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Magnus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Magnus

MAGNUS JOBBAR PÅ

Är du Magnus Mattiasson?
Logga in och redigera din presentation här.