Magnus Dahlsjö, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Magnus Dahlsjö Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Magnus Dahlsjö, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Magnus?

För att jag är engagerad och sätter kunden i centrum. Jag tycker verkligen om mitt arbete och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1998. Jag kan mitt yrke och min lokala marknad. Efter tio år som anställd mäklare startade jag och några kollegor Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Lerum 2008.
Detta har jag inte ångrat en minut och jag är stolt över att få arbeta under ett så starkt varumärke som Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges mest nöjda kunder för tredje året på rad enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Går du i säljtankar? Tveka inte att höra av dig till mig och bli en av Sveriges nöjdaste kunder du med!

Vad skiljer Magnus Dahlsjö från andra mäklare?

Mitt främsta fokus är att du som säljare ska känna dig trygg i ditt livs största affär, vare sig det handlar om en villa eller bostadsrätt. Jag lägger stor vikt på tydlighet, tillgänglighet och kommunikation genom hela processen för att du ska bli så nöjd som möjligt. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Lerum är en populär stad med tillgång till fina badsjöar och vacker natur. Läget nära Göteborg, Partille och Alingsås ger dig större arbetsfrihet med bekvämt pendlingsavstånd.
Skolor och förskolor finns det gott om samt ett gymnasium för de äldre ungdomarna. Bostäder i Lerum intresserar både dem som redan bor i kommunen samt de som bor kring Göteborg - nära storstaden, men ändå långt ifrån storstadsstressen. Jag är själv boende med familj i Lerum sedan 2000. Aktiv inom idrott och affärsliv som efterhand växt till ett stort kontaktnät.

Hur marknadsför Magnus sina bostadsförsäljningar?

Vi utformar en marknadsplan individuellt och i samråd med kunden och våra marknadskanaler brukar se ut som följande:
Kundregister som samkörs med samtliga mäklarkontor inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. De största och viktigaste sidorna på nätet. Annonsering i tryckt media är främst lokaltidningar och självklart även på sociala medier såsom Instagram och Facebook.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

MAGNUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Lerum
MAGNUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Magnus Dahlsjö har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Magnus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Magnus

MAGNUS JOBBAR PÅ

Är du Magnus Dahlsjö?
Logga in och redigera din presentation här.