Magnus Dahlgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Magnus Dahlgren Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Magnus Dahlgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Magnus?

Jag kan börja med att säga att det är inte för att jag har lägsta arvodet av mäklarna i stan! Det är och kommer aldrig vara min ambition att konkurrera med det. Bästa lösningen för dig som kund! Det är mitt motto i varje bostadsaffär. Sannolikt är din bostadsaffär en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv. Därför är valet av fastighetsmäklare inget som ska lämnas åt slumpen. Du ska ställa höga krav och vara kräsen i ditt val av fastighetsmäklare. Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ditt läge och din bostad oavsett vilken marknad som råder.

Vad skiljer Magnus från andra mäklare?

Min erfarenhet!
Mitt strukturerade arbetssätt tillsammans med stort engagemang och höga ambitioner innebär att jag de 15 senaste åren sålt mest i Sverige inom Svensk Fastighetsförmedling med över 1200 anställda. Jag eftersträvar att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg affär men också bäst betalt. Det ultimata kvittot är när mina säljare och köpare rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta och referenser har jag gott om som jag gärna delger er. Efter 28 år på Svensk Fastighetsförmedling kan jag med stolthet säga att det är med glädje jag går till jobbet varje dag.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Norrköping och Söderköping som jag arbetar i har haft stigande priser både på villor och bostadsrätter sedan 1995 men från mitten av 2017 blev det ett trendbrott i den kurvan. Precis som 2008 då oron på finansmarknaderna i USA påverkade våra bostadspriser i Sverige. I nuvarande marknadsläge är det en avgörande skillnad vilken mäklare man väljer för att hitta hitta den bästa lösningen! Jag har en mycket stor erfarenhet som jag använder mig av för att nå fram till den bästa lösningen för dig som säljare.

Hur marknadsför Magnus sina bostadsförsäljningar?

Utifrån din bostad och din situation så tar jag fram den marknadsföring jag anser är den bästa lösningen för dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-29.

MAGNUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
MAGNUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Magnus har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Magnus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Magnus

MAGNUS JOBBAR PÅ

Är du Magnus Dahlgren?
Logga in och redigera din presentation här.