Madeleine Nyström, Mäklare på Våningen och Villan Lomma

Madeleine Nyström Mäklare på Våningen & Villan

Madeleine Nyström, Mäklare på Våningen och Villan Lomma
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Madeleine?

Jag har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag strävar efter hög kundnöjdhet och att alla ska känna sig trygga genom hela förmedlingen. Jag är resultatinriktad, ambitiös, lyhörd och professionell i mitt yrke.

Vad skiljer Madeleine från andra mäklare?

Att byta bostad är en av de största händelserna i våra liv och jag ser varje bostadsförsäljning som ett unikt projekt. Jag jobbar professionellt för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg samt få bostaden såld till ett så högt pris som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag utgår från Lomma kommun som är ett attraktivt och expansivt område. Jag känner till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Efterfrågan på bostäder i området är stort.

Hur marknadsför Madeleine sina bostadsförsäljningar?

Fördelen med att arbeta på Våningen & Villan är deras professionella och exklusiva marknadsföring som ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa mest fördelaktig exponering av objekten för lyckade bostadsaffärer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

Madeleine Nyström har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Madeleine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Madeleine

MADELEINE JOBBAR PÅ

Är du Madeleine Nyström?
Logga in och redigera din presentation här.