Lukas Sjöberg, Mäklare på Diplomat Fastighetsmäkleri

Lukas Sjöberg Mäklare på Diplomat Fastighetsmäkleri

Lukas Sjöberg, Mäklare på Diplomat Fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lukas?

För mig är det viktigt att alltid vara tillgänglig och påläst och jag sätter högt värde på att få mina köpare och säljare att känna tillförlit och trygghet till mig. Att vara flexibel som mäklare är viktigt för att nå högsta möjliga slutpris.

Min ambition med varje bostadsförmedling är att ni som kunder ska vara så pass nöjda med min tjänst att ni rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.

Vad skiljer Lukas från andra mäklare?

Jag har drygt 8 års erfarenhet i branschen från både de större kedjorna och inom Diplomat. Jag strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre på alla sätt.

För mig är det absolut självklart att en framgångsrik bostadsaffär kräver en resultatinriktad mäklare med stort engagemang för det man gör. Jag älskar mitt jobb och har alltid som målsättning uppnå bästa resultat.

Jag är alltid tillgänglig och du kan nå mig via telefon och sms för att svara på dina frågor. Denna kombination av tillgänglighet, trygghet och flexibilitet med ett enormt driv och en stor glädje för mitt jobb är ett vinnande koncept för dig som säljare.

Utsedd till årets mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen två år i rad.
Utsedd till topp-10 säljare Svensk Fastighetsförmedling Sverige.
Framgångsrik säljare på Diplomat Fastighetsmäkleri med högsta kundnöjdhet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat drygt 8 år som fastighetsmäklare i Stockholms känner jag till alla fördelar som ska lyftas fram vid försäljning av din bostad. Jag vet var närmsta café ligger, den mest välsorterade matbutiken, det mysigaste promenadstråket och allt annat som kan vara av intresse för spekulanten. Min strävan är inte enbart att sälja in själva lägenheten, utan att förmedla ett mervärde med vad man mer kan förvänta sig om man skulle flytta in i bostaden.

Hur marknadsför Lukas sina bostadsförsäljningar?

Vi skräddarsyr varje försäljning efter önskemål och marknadsför bostaden i alla tänkbara kanaler. För att nämna några syns vi på Hemnet, vår hemisda, skyltfönster, sociala medier, till grannar mm. Som komplement till detta har vi dessutom vårt uppdaterad VIP-register med spekulanter som aktivt letar bostad i ditt område.

Din lägenhet fotograferas av en av Stockholms duktigaste fotografer och detta tillsammans med modernt och snyggt marknadsföringsmaterial, inredningstips eller styling, kommer göra att din bostad presenteras på absolut bäst sätt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-04-15.

LUKAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
LUKAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
LUKAS PROSPEKT
Lukas har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lukas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lukas

LUKAS JOBBAR PÅ

Är du Lukas Sjöberg?
Logga in och redigera din presentation här.