Ludvig Lundh, Mäklare på MOHV Solna

Ludvig Lundh Mäklare på MOHV

Ludvig Lundh, Mäklare på MOHV Solna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ludvig?

Jag har alltid varit fascinerad av att skapa nya kontakter med människor, intresserad av bostäder och älskar när en affär går i lås, vilket gör att mäklaryrket passar mig perfekt. Det är ingen hemlighet att mäklaryrket kräver hårt arbete och därför ger jag alltid 100% i varje affär. När man gör stora affärer i livet vill man göra det med personer man känner förtroende för. Därför ser jag till att alla mina kunder känner förtroende gentemot mig genom mitt kunnande och mitt engagemang.

Vad skiljer Ludvig från andra mäklare?

Jag presenterar ett upplägg som är skräddarsytt efter din situation och bostad för att du ska få maximalt betalt. Jag kommer göra allt och lite till genom att hålla hög service, vara tillgänglig och påläst som kombineras med god kunskap, erfarenhet och rätt verktyg att jobba med. Allt för att du som säljare och dina spekulanter ska känna sig trygga och bli mer än nöjda. Med den utmaningen det innebär får jag energi och glädje av jobbet vilket också speglar resultatet!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Både Sundbyberg och Solna är områden som växer väldigt snabbt. Det är nära till centrala Stockholm men erbjuder mycket mer för pengarna. Här finns allt man kan önska i form av shopping, grönområden och mycket bra kommunikationer. De som bor i Solna och Sundbyberg trivs bra och flyttar gärna inom samma område när det är dags att byta bostad.

Hur marknadsför Ludvig sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av digitala medier, postade utskick/DR, tidningar - valen är dina. En marknadsplan och arvode som passar just din bostadsförsäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-18.

LUDVIG SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
LUDVIG ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ludvig har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ludvig till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ludvig

LUDVIG JOBBAR PÅ

Är du Ludvig Lundh?
Logga in och redigera din presentation här.