Ludvig Carlsson, Mäklare på Notar Södermalm, Katarina & Sofia

Ludvig Carlsson Mäklare på Notar

Ludvig Carlsson, Mäklare på Notar Södermalm, Katarina & Sofia
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ludvig?

Kvalitet före kvantitet!

Ingen försäljning är den andre lik... i alla fall inte enligt mig. Det går inte att trycka nog på vikten av att utforma rätt förutsättningar utefter varje specifik försäljning. Något som även kännetecknar mig är att jag alltid försöker se möjligheterna i alla situationer samt hitta nya vägar till vårt gemensamma mål, högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Ludvig från andra mäklare?

Ett mer varierande och inspirerande arbete får man leta efter och det är just varför jag älskar det jag gör. Att få hjälpa Er med förmodligen Er största affär i livet och att verkligen kunna vara med och verkligen kunna göra skillnad, det är vad som driver mig varje dag i mitt arbete.

Min bakgrund är att jag arbetat på Notar Södermalm sedan 2015. Innan det har jag arbetat inom diverse försäljnings- och serviceyrken. Jag har utöver mäklarutbildning även en examen inom företagsekonomi, detta tillsammans med tävlingsinstinkten från en tidigare idrottskarriär har jag erfarenheten och verktygen för att överträffa era förväntningar.

Kontakta mig redan idag om du vill ha en mäklare som gör det där lilla extra och som inte är rädd att göra grovjobbet!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Södermalm är en otroligt vacker stadsdel som har väldigt mycket att erbjuda inom alla genrer. Runt varje knut finner man alltid någon småbutik, mysigt fik eller läcker restaurang i riktig Söder-anda. Södermalm bär även på mycket historia samtidigt som ny historia skapas kontinuerligt, med andra ord så erbjuder Södermalm ett boende för alla, oavsett om man önskar en sekelskifte, modernare lägenheter eller något där i mellan.

Efterfrågan på bostäder på Södermalm är stort överlag och det grundar sig i att Söder har så mycket att erbjuda. Intressenter kommer överallt ifrån men något som jag speciellt lagt märke till är att rörelsen från förorter i öster och söder in till Södermalm är det naturliga steget. Jag själv är uppvuxen i Nacka och bor idag i Enskede. Jag vet med andra ord vad dessa letar efter specifikt utöver själva bostaden.

Hur marknadsför Ludvig sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är något som vi på Notar sätter väldigt högt upp på listan för vad som behövs för en lyckad affär. Vi vill kunna erbjuda den absolut bredaste marknadsföringen som finns att tillgå för din bostad! Givetvis skräddarsyr jag detta efter dina önskemål men detta är några av våra kanaler.

notar.se
hemnet.se
hittahem.se

DN bostad
Lokaltidning

Direktmarknadsföring i området
Befintliga spekulanter

facebook
instagram
google adwords

Jag ser fram emot att få berätta mer om hur vår väl genomtänkta säljprocess fungerar!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

LUDVIG SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
LUDVIG ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
LUDVIGS PROSPEKT
Ludvig Carlsson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ludvig till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ludvig

LUDVIG JOBBAR PÅ

Är du Ludvig Carlsson?
Logga in och redigera din presentation här.