Lucas Eriksson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Lucas Eriksson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Lucas Eriksson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lucas?

I varje bostadsaffär strävar jag efter 100% nöjda kunder. Mitt största fokus ligger i att jag ska vara en otroligt påläst mäklare om den bostad jag säljer och om området som bostaden ligger i. En påläst mäklare på visningen gör att spekulanter och framtida köpare känner ett stort förtroende för mig. Det resulterar lättare till en bra budgivning, högt slutpris samt väldigt nöjda köpare och säljare.

Vad skiljer Lucas Eriksson från andra mäklare?

Jag startade min mäklarkarriär på Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Norrtälje 2016. Blev årets rookie inom Länsförsäkringar fastighetsförmedling Stockholm 2016 och har efter det haft väldigt nöjda kunder och genomfört över 200 bostadsförsäljningar. Jag har i tidigare yrke jobbat som snickare och som säljare innan mina studier startade. Att ha jobbat som snickare innan jag började som fastighetsmäklare gör att jag har väldigt lätt att prata om svåra frågor som kan komma från visningskunder om just byggnader.
Som människa är jag otroligt driven, ödmjuk, ärlig och hjälpsam åt alla i min närhet. Jag driver mig själv till det yttersta varje dag för att överträffa mina kunders förväntningar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Roslagen är ett fantastiskt område att jobba i som fastighetsmäklare. Att få sälja många olika typer av fastigheter i olika miljöer gör att du som fastighetsmäklare utvecklar dina kunskaper. Jag säljer allt från lantbruksfastigheter, fritidshus, villor, bostadsrätter, radhus samt tomter. Ena dagen är aldrig den andra lik. Norrtälje kommun ökar i invånarantal varje år mycket tack vare det bra geografiska läget. Det är bra pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Det är också kort avstånd till väldigt många smultronställen som Roslagen har att erbjuda samtidigt som Norrtälje ligger utmed havet. Norrtälje är ett fantastiskt ställe både för permanentboende eller för dem som vill skaffa ett fint lantställe.

Hur marknadsför Lucas sina bostadsförsäljningar?

På det kontor som jag jobbar sticker vi verkligen ut med vår marknadsföring. Att jobba på ett mäklarkontor med den bästa marknadsföringen, samtidigt som jag jobbar med att vara otroligt påläst på visningen gör att jag får sälja mycket bostäder med lyckat resultat varje år. Bostäderna som jag säljer blir oftast också sålda efter första visningen.

Vi marknadsför på Hemnet där vi också har två platser på mäklartipset, vår egen hemsida och vägskyltar till varje bostad vi säljer. Vi jobbar mycket med digital marknadsföring på Facebook och Instagram där annonsen av din bostad når över 10 000 personer. Jag själv jobbar väldigt mycket med mitt egna spekulantregister som varit på tidigare visningar men som ännu ej köpt en bostad. Dessa bjuds in på just din visning om deras önskemål finns i just din bostad.

Bostadsbilderna tas av professionell fotofirma i Norrtälje och Länsförsäkringar har väldigt professionellt material med information om din bostad som spekulanterna får på visningen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-21.

LUCAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Norrtälje
LUCAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lucas Eriksson har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lucas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lucas

LUCAS JOBBAR PÅ

Är du Lucas Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.