Lovisa Fast, Mäklare på Notar

Lovisa Fast Mäklare på Notar

Lovisa Fast, Mäklare på Notar
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lovisa?

Jag ser inte mäklarrollen som ett yrke - för mig är det en livsstil. Detta gör att jag tillsammans med min tävlingsinstinkt lägger ner ett stort engagemang i varje affär för att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet!

Vad skiljer Lovisa från andra mäklare?

Hemligheten för en lyckad bostadsaffär är en tydlig plan och strategi tillsammans med en mäklare som brinner för sitt yrke - det gör jag.

Då mäklarrollen för mig är mer utav en livsstil än ett yrke så lägger jag även en extremt stor vikt att vara tillgänglig och vårda mina kunder. Om min telefon ringer så svarar jag, morgon som kväll, helg som vardag. Återkoppling är för mig A och O!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt fokusområde är Skarpnäck. I Skarpnäck har du både nära till stadspuls och natur, utmärkta kommunikationer, gott om service och ett flertal skolor/förskolor.
En av all fördelar med att jobbar under Notar som kedja är dock att jag får sälja i hela Stockholm. Det gör att utöver mina lokala kontakter så får jag träffa betydligt många fler människor än mina konkurrenter. Det utökar mitt personliga kontaktnät och spekulantregister ytterligare.

Hur marknadsför Lovisa sina bostadsförsäljningar?

Vi annonserar överallt - vi syns där våra konkurrenter syns och mer där till. Utöver sociala medier, diverse internetsidor (så som Hemnet, Hittahem mm.) och lokala reklamutskick så garanterar vi er även en annons i Dagens Nyheter. Det är Sveriges största dagstidning och ger er bostadsannons en fantastisk spridning i hela Stockholm. Vi gör även en specifik bostadsfilm för just Din bostad som vi bifogar i annonser och diverse marknadsföring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-13.

LOVISA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Lovisa Fast har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lovisa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lovisa

LOVISA JOBBAR PÅ

Är du Lovisa Fast?
Logga in och redigera din presentation här.