Louise Uddströmer Weynants, Mäklare på HusmanHagberg Gävle & Sandviken

Louise Uddströmer Weynants Mäklare på HusmanHagberg

Louise Uddströmer Weynants, Mäklare på HusmanHagberg Gävle & Sandviken
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Louise?

Jag ger alltid 110% och vill ständigt överträffa dina förväntningar. Jag prioriterar kvalitet framför kvantitet och lägger ner min själ i varje enskild affär. Jag finns alltid tillgänglig på telefon eller sms för mina kunder.

Vad skiljer Louise från andra mäklare?

Jag förmedlar både lägenheter, villor, tomter, fritidshus, gårdar och kommersiella fastigheter. Min erfarenhet av att förmedla alla olika typer av objekt, gör det möjligt för mig att kunna följa Dig som kund genom hela processen, oavsett vilken typ av bostad Du köper eller säljer. Min målsättning är att erbjuda Dig den bästa tänkbara servicen! Min tävlingsinstinkt driver mig ständigt att göra det lilla extra, för att varje affär ska bli så framgångsrik och lyckad som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Under mina år som mäklare har jag förmedlat bostäder runt om i hela Gävleborgs län och då jag dessutom bor och är uppvuxen i Valbo, kan jag marknaden här i länet väldigt bra. Jag vet hur nära det är till skolor, matbutiker, kommunikationer och jag vet vilka köpare som kan tänkas vara intresserade av just Din bostad och hur man bäst riktar in sig mot den målgruppen.

Bostadspriserna har under de senaste åren stigit runt om i länet och Gävle/Sandviken med omnejd är en attraktiv marknad.

Hur marknadsför Louise sina bostadsförsäljningar?

Alla försäljningar fotograferas av vår egna proffsfotograf. Självklart ger jag även råd och tips inför fotograferingen, så att bilderna ska bli så bra som möjligt. Självklart tar jag även fram professionellt försäljningsmaterial inför visningarna. Bostaden exponeras i de största digitala kanalerna, samt på vår hemsida och via målgruppsinriktad annonsering på sociala medier. Dessutom matchar jag bostaden mot vårt stora spekulantregister, samt ringer och tipsar kunder direkt som jag vet letar efter en liknande bostad. Allt för att få en så personlig kontakt som möjligt med presumtiva köpare.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-04-04.

LOUISE SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

LOUISE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Louise Uddströmer Weynants har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Louise till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Louise

LOUISE JOBBAR PÅ

Är du Louise Uddströmer Weynants?
Logga in och redigera din presentation här.