Louise Häggberg, Mäklare på Mäklarringen

Louise Häggberg Mäklare på Mäklarringen

Louise Häggberg, Mäklare på Mäklarringen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Louise?

Med flera års erfarenhet samt sitt stora intresse av bostadsbranschen anses hon vara en mycket kompetent mäklare som gör det lilla extra för att ge er det absolut högsta möjliga slutpriset.

Vad skiljer Louise från andra mäklare?

Louise ger a l l t hon har – tillgänglighet, styling, de mest välskrivna beskrivningarna, de finaste bilderna, bästa marknadsföringen och framförallt en riktig tävlingsinstinkt vilket innebär att hon ger dig alla förutsättningar för en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hon är född och uppvuxen i norrort, bor idag i Täby sedan många år tillbaka.
Tidigare har hon arbetat som hyresmäklare, sedan flera år som mäklarassistent och idag är hon alltså fastighetsmäklare. Som bevis på sin målmedvetenhet så studerade hon till fastighetsmäklare i en takt om 150 % varav hon utöver detta arbetade som mäklarassistent 100 %.

Hur marknadsför Louise sina bostadsförsäljningar?

Via samtliga kanaler!
Givetvis det uppenbara; Mäklarringens hemsida, Hemnet och men även Nxt Home, hos olika banker, via skyltning i området, på kontoret, Aftonbladet och via sociala medier där vi på Mäklarringen även är utbildade i hur vi kan nå så många potentiella kunder som möjligt via just Facebook och Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-17.

Louise Häggberg har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Louise till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Louise

LOUISE JOBBAR PÅ

Är du Louise Häggberg?
Logga in och redigera din presentation här.